سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر گاهی زمان کافی برای تهیه غذا یا حوصله آشپزی ندارید، دوپیازه سیب زمینی را امتحان کنید، یک غذای سالم و خوش مزه که اصالت آن به شیرازی های قدیم برمی گردد. این غذا برای وعده شام بسیار عالی است.
مناسب برای:
٦ نفر
زمان برای پخت:
٣٥ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر:
٣٠٠ تومان
سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید.
داخل ظرفی روغن یا کره را بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را نگینی ریز خرد و به روغن اضافه کنید.
کمی که پیازها تفت خورد، فلفل و زردچوبه و بعد هم رب را به آن بیفزایید و سرتفت بدهید.
پیازداغ که آماده شد، جعفری و سیب زمینی های له شده را به پیازداغ اضافه و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. در آخر هم نمک را به غذا اضافه کنید.
نکته: برای تزیین غذا و زیباتر شدن آن می توانید از قیف یا قالب برای شکل دادن به سیب زمینی ها استفاده کنید.
نکته: اگر می خواهید سیب زمینی هایتان طعم بهتری داشته باشند، آن ها را بخارپز کنید.
نکته: استفاده از کره به جای روغن، غذا را خوشمزه تر می کند.